15 november 2019 1 min

Tijdens de regiobijeenkomsten hebben de regiomanagers van OTIB de activiteiten van OTIB in alle regio’s toegelicht. Bekijk de presentaties van de regiomanagers met regionale cijfers. Valt uw bedrijf onder de CAO technisch installatiebedrijf en draagt uw bedrijf dus af aan het OTIB fonds? Dan kunt u van alle OTIB regelingen gebruik maken (www.otib.nl).

Wilt u graag een keer een gesprek met iemand van OTIB over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van de regiomanagers:

Noord Nederland & Gelderland/Overijssel: Andre Bouwmeester Regiomanager Bedrijven en Robert-Jan Regiomanager
Midden Nederland & Noord-Holland: Guy van der Valk Regiomanager Bedrijven en Erik Hans Regiomanager
Zuid-Holland: Madeleine Schenkhuizen Regiomanager Bedrijven en Fred van Kesteren Regiomanager
Zuid Nederland: Koen Dingemans Regiomanager Bedrijven en Marjolein van Bruggen Regiomanager

Via de website vindt u de e-mailadressen en telefoonnummers.

OTIB onderneemt heel veel activiteiten om de installatiebranche en daarmee ook de koudetechniek te promoten. Een flyer met deze informatie vindt u ook in de arbeidsmarkttoolkit. Daarnaast vindt u meer informatie op de website van OTIB. U kunt hier zelf ook gebruik van maken of er aan meedoen.

OTIB kent vier Regionale Brancheplatform Installatietechnieken. In het RBPI bespreken en ondersteunen sociale partners en het onderwijsveld nieuwe kansen en lokale initiatieven. Voor drie van deze overleggen (Noord Nederland & Gelderland/Overijssel, Midden Nederland & Noord-Holland en Zuid Nederland) zijn wij nog dringend op zoek naar een vertegenwoordiger vanuit de NVKL.

Kunt en wilt u, namens de branche, vier keer per jaar meedenken in de activiteiten in uw regio op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt? Dan kunt u zich melden bij brenda@nvkl.nl.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?