14 november 2019 2 min

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan en wil je als Manager Techniek Veiligheid en Milieu een bijdrage leveren aan een sterke positionering van de koeltechnische sector? Ben jij een specialist binnen de installatiesector, of zelfs binnen de koeltechniek en ben jij een netwerker die beschikt over een politieke antenne, ondernemers begrijpt en graag opereert op het snijvlak van de politiek en het bedrijfsleven? Dan zijn FME en NVKL op zoek naar jou!
De functie
Als manager Techniek Veiligheid en Milieu ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening aan de NVKL-leden als het gaat om techniek, veiligheid en milieu. Je bent verantwoordelijk voor het initiëren en realiseren van en uitvoering geven aan projecten binnen de NVKL. Het kan daarbij ook gaan om de begeleiding van commissies, werkgroepen of secties van brancheorganisaties. Het realiseren van organisatorische, kwalitatieve en financiële doelen conform vastgestelde jaarplannen en begrotingen is een belangrijk onderdeel van je functie. Kort gezegd: je bent het technisch gezicht van de NVKL.
Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een professional bij voorkeur uit de installatiebranche. Je bent een goede verbinder en hebt gevoel voor politieke verhoudingen. Verbinden, vernieuwen en ondernemen zijn kernwaarden die je onderschrijft. Je bent bekend met de issues die spelen binnen de sector en hebt goede kennis van de huidige regelgeving en normering binnen de sector, of bent bereid die snel eigen te maken. Je bent een sterke persoonlijkheid die snel in staat is op hoog niveau te opereren binnen de branche als Manager Techniek, Milieu en Veiligheid. Ervaring met specifieke koeltechnische issues is een pré.

Verder ben je in staat  beleidsmatig te opereren heb je een planmatige, praktische instelling waardoor je gemakkelijk beweegt in uiteenlopende kringen. Tevens ben je een organisatorisch talent, dat de verschillende activiteiten in goede banen leidt en overtuigend over het voetlicht brengt aan een breed publiek.
Functie-eisen

Je beschikt over hbo- of academisch werk- en denkniveau.
Je hebt ruime ervaring in een technische omgeving, bij voorkeur binnen de installatiebranche).
Je beschikt over een politieke antenne.
Je bent een gesprekspartner op niveau en bent in staat directieleden en ondernemers te adviseren.
Je hebt ervaring met het schrijven en presenteren.
Je kunt strategisch en beleidsmatig samenwerken met brancheorganisaties en contractuele partnerorganisaties.

Wij bieden
Een stimulerende werkomgeving binnen FME en NVKL met ruime ontwikkelmogelijkheden én uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Interesse?
Stuur je sollicitatie met motivatie naar joyce.keizer@fme.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de NVKL directeur Henry Kruiper, T (079) 353 12 59 of via henry@nvkl.nl.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?