12 november 2019 1 min

Op donderdag 12 december is NVKL te gast bij lidbedrijf Tata Steel in IJmuiden. De vergadering staat voor een groot deel in het teken van de strategiesessie. Joris van Zoelen, Business Consultant Synergie, neemt ons mee in het proces en de sessies die eerder dit jaar hebben plaatsgevonden. Vervolgens presenteren we de voorlopige plannen (waaronder de missie en kerncompetenties) voor aankomend jaar en gaan we hier in kleinere groepen dieper op in. Uw aanwezigheid is van belang om tot een gezamenlijke en definitieve versie van het beleidsplan te komen.

Meld u hier aan!

Programma
10:30 uur – Inloop
11:00 uur – Korte presentatie en rondleiding Tata Steel (een rondrit over het terrein langs de havens en de installaties)
12:30 uur – Lunch
13:30 uur – Start ledenvergadering/strategiesessie
15.00 uur – Pauze
15.30 uur – Vervolg ledenvergadering/strategiesessie
17.00 uur – Borrel met aansluitend dinerbuffet
19.00 uur – Einde

Over Tata Steel
De Nederlandse vestigingen van Tata Steel maken deel uit van Tata Steel in Europa. In Nederland houdt Tata Steel zich bezig met de productie, bewerking en distributie van staal. De vestiging in IJmuiden staat bekend om de productie van hoogwaardig staal voor verschillende toepassingen in onder meer de automobielindustrie, bouw en verpakkingsindustrie.
Adres  Tata Steel; Wenckebachstraat 1, 1951 JZ Velsen-Noord.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?