1 november 2019 1 min

Eerder dit jaar hebben NKI (Nederlandse Koeltechnische Industrie) en de NVKL afgesproken de krachten te bundelen en samen te gaan. Als gevolg van deze samenwerking worden nu jaarlijks twee speciale bijeenkomsten georganiseerd voor fabrikanten en leveranciers. De eerste bijeenkomst wordt gehouden op 3 december met als thema 3D-printing. Tijdens deze middag ontdekt u wat de mogelijkheden en innovaties zijn op dit gebied.

Op dinsdag 3 december zijn we te gast bij Oceanz en nemen we een kijkje in de keuken van het 3D printen en de mogelijkheden die het biedt. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

Meld u hier aan!

Programma

Ontvangst vanaf 14.00u

14.30u introductie door NVKL

14.45u presentatie door Oceanz

15.30u rondleiding & borrel

17.00u afsluiting

Locatie
Oceanz, Maxwellstraat 21, 6716 BX Ede

Oceanz
Oceanz is dé specialist en marktleider op het gebied van Additive Manufacturing in Nederland. Oceanz 3D printing wil mensen, bedrijven en organisaties helpen met betekenisvolle 3D printproducten en -oplossingen. Met 3D printtechniek kun je gewicht van eindproducten reduceren, de topologie optimaliseren, prototypes ontwikkelen of een volledig customized product ontwerpen. Oceanz zoekt naar de nieuwste technieken, innovaties en materialen. Een goed voorbeeld is de ontwikkeling van Oceanz ECOPowder, dit bestaat uit gerecycled PA12. Hiermee dragen ze bij aan de verduurzaming van de 3D printtechnieken.

 

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?