18 oktober 2019 1 min

Kom donderdag 31 oktober aanstaande naar de Topsector Energie Werkconferentie 2019 en laat u informeren over de energietransitie en innovatieve oplossingen die deze transitie mogelijk maken.

Tijdens dit evenement worden de dertien zogeheten Meerjarige Missiegedreven Innovatieprogramma’s (MMIP’s) gepresenteerd. Deze programma’s bepalen welk onderzoek en ontwikkeling nodig is om onze klimaatambities te halen. De Topsector Energie zal de komende jaren haar activiteiten en financiële middelen inzetten op deze programma’s. De MMIP’s bieden u dus kansen en mogelijkheden om uw innovaties (financieel) ondersteund te krijgen!

Tijdens deze werkconferentie organiseert TKI Urban Energy verscheidene werksessies. Daar komt u alles te weten over de MMIP’s die relevant zijn voor de gebouwde omgeving en vindt u de partners om uw ambitie mee vorm te geven.

Sprekers

Hans Winters (CEO Siemens Nederland)
Patrick Lammers (CEO Essent)
Ingrid Thijssen (CEO Alliander)

Zij lichten vanuit hun eigen perspectief toe hoe hun bedrijven bijdragen aan de energietransitie.

Verder is er ook een informatiemarkt met diverse standhouders over de ‘Energietransitie en duurzaamheid. Het volledige programma en aanmeldformulier vindt u via de Topsector Energie.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?