4 oktober 2019 1 min

In Jet-Net & Tech-Net, hét jongeren en technologie netwerk van Nederland, werken bedrijven en scholen samen om meer jongeren bewust te laten kiezen voor een technische vervolgopleiding, zodat een antwoord kan worden gegeven op de uitdagingen van de toekomst!

Career Days
Tijdens de Career Days ontdekken meer dan 5.000 leerlingen in het voorgezet onderwijs (3 vmbo, 4 havo, 5 vwo) de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. Deze leerlingen hebben, gezien hun keuze voor een technisch profiel, al interesse in techniek en het is de uitdaging om deze interesse verder uit te bouwen. De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen. Ze gaan zelf bouwen, proberen, proeven, programmeren, raden en rekenen. Kortom: Ervaren!

Programma en edities
Tijdens dit grootse meerdaagse evenement in Delft, Zwolle en regio Eindhoven bezoeken leerlingen meerdere workshops van bedrijven in een dagdeel van drie uur. Zij worden ingedeeld in groepjes van tien, die onder begeleiding staan van een Career Guide; een medewerker van een bedrijf of een technische student. Bij elke bedrijfsstand wordt een workshop verzorgd waarbij de leerlingen meer te weten komen over de werkzaamheden, technologieën en beroepen binnen het bedrijf door zelf aan de slag te gaan!

Data

12 & 13 november in Eindhoven
19 t/m 21 november in Windesheim
26 t/m 28 november in Delft

Op 28 november doen wij vanuit NVKL mee met een workshop koudetechniek voor vmbo-leerlingen. Is uw bedrijf gevestigd rondom Delft en wilt u meehelpen of op een andere wijze een bijdrage leveren? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Brenda Witzier via brenda@nvkl.nl.

Natuurlijk kunt u zelf met uw bedrijf ook nog mee doen aan een van deze dagen bij u in de regio. Voor meer informatie en aanmelden:
www.jet-net.nl/bedrijven/career-days

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?