20 september 2019 1 min

Innovatie in de koudeketen is heel belangrijk. De NVKL stimuleert dit door het uitreiken van de NVKL Koeltrofee. De Koeltrofee wordt sinds 1989 eens per twee jaar uitgereikt als blijk van waardering voor een gerealiseerde innovatieve aanpak binnen de Nederlandse Koude– en Klimaatketen.

Innovatie
Heeft uw bedrijf een innovatie in de koude- en/of klimaattechniek gerealiseerd? Is deze innovatie in de praktijk toepasbaar en heeft dit tot succesvolle resultaten geleid in technische, economische en/of maatschappelijke zin? Schrijf u dan via dit formulier in voor de Koeltrofee 2020 en maak kans op deze bijzondere innovatieprijs voor onze branche!

Inschrijven
Aanmeldingen voor de Koeltrofee 2020 dienen uiterlijk op 15 november 2019 bij het secretariaat van de NVKL te zijn ontvangen via info@nvkl.nl. Vul hiervoor dit formulier in. Uit de kandidaten die zich inschrijven kiest de jury drie genomineerden. Deze genomineerden krijgen de gelegenheid hun innovatie tijdens de VSK-beurs in februari 2020 te tonen. Aan één van hen zal de Koeltrofee tijdens de VSK-beurs worden uitgereikt. Bekijk hier het deelnamereglement.

Als winnaar krijgt u:

Beloning voor uw innovatieve aanpak binnen de Nederlandse Koude- en Klimaatketen
Tonen van innovatie tijdens de VSK-beurs 2020
Uitgebreid in communicatiekanalen van de NVKL
Onderscheiding gebruiken voor publiciteitsdoeleinden

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?