6 september 2019 1 min

Als NVKL-lid kunt u tegen een aantrekkelijk tarief deelnemen aan de VSK beurs in 2020, namelijk op het NVKL paviljoen. Samen met de Jaarbeurs hebben we een laagdrempelig voorstel gemaakt voor stands van 12 m2 en gebruik van voorzieningen als catering, meubilair en bergruimte.
Het NVKL paviljoen is rondom de NVKL stand gesitueerd waardoor bezoekers rondom NVKL activiteiten direct de stands kunnen bezoeken.

Aanbod
Voor een bedrag van € 3.985,- krijgt u een houtbouw stand van 12 m2 met kwalitatief hoogwaardige uitstraling. De stand heeft een open karakter door een hoge en lage wand.
De stand is inclusief:
 Vloerbedekking
 Elektra
 Led verlichting
 Balie (afsluitbaar)
 Gezamenlijke berging
 Dagelijkste stand schoonmaak

De volgende opties kunt u extra bestellen:
o Visual 200×250 cm (zelf aan te leveren): € 420,-
o Meubilair: op aanvraag
o Leadscanner app: op aanvraag
o Catering: tegen kostprijs via de NVKL bar

Meedoen
Het eerste NVKL paviljoen op de VSK werd in 2018 georganiseerd. Het paviljoen trok veel bezoekers en was zeer succesvol.  Komend jaar willen we het concept verder optimaliseren. Het paviljoen is meer in de NVKL stand geïntegreerd zodat standhouders mee kunnen profiteren van aanloop naar de NVKL activiteiten. Ook krijgt het geheel een mooiere kwalitatieve uitstraling.

Wilt u aan de VSK deelnemen en het voordeel ondervinden van een gezamenlijk paviljoen, neem dan contact op!
U kunt via de Jaarbeurs meer informatie opvragen en een plekje reserveren op het paviljoen, onze contactpersoon bij de Jaarbeurs is Joyce van de Hoef, joyce.van.de.hoef@jaarbeurs.nl of 06-51332279.

De beurs vindt plaats van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 februari in de Jaarbeurs Utrecht.

Contactpersoon NVKL: Karin van der Maarel, karin@nvkl.nl of 06-21806237.

 

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?