6 september 2019 1 min

Afgelopen dinsdag 3 september vond de bijeenkomst ‘Toekomstbestendige Bedrijfsgebouwen: Waar begin je?’ plaats bij FME in Zoetermeer. Adviseurs, vastgoedpartijen en gebouwgebruikers hadden zich aangemeld.

Tijdens de bijeenkomst is NVKL-projectmanager Tom de Boer ingegaan op de klimaatbestekken die de NVKL samen met andere verenigingen heeft ontwikkeld voor het Rjjksvastgoedbedrijf. De bestekken bieden maatregelen ten aanzien van ontwerp en onderhoud waarmee energie kan worden bespaard. En een toekomstbestendig gebouw is natuurlijk energiezuinig! Daarnaast zijn in de bestekken eisen opgenomen ten aanzien van gezondheid, comfort en duurzaamheid. Daarmee is het een praktisch hulpmiddel voor gebouweigenaren om gericht uitvraag te doen aan klimaatinstallateurs.

Aangezien de bijeenkomst in het teken stond van duurzaamheid en gezondheid, heeft de NVKL samen met andere verenigingen een tweetal factsheets ontwikkeld. Download via deze link het factsheet over de nieuwe Richtlijn Energieprestatie van Gebouwen en download via deze link de Regionale Energiestrategie (RES).

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?