3 september 2019 1 min

Technische vakmensen zijn onmisbaar. Zonder schoon drinkwater, stroom en goed werkend internet zou Nederland plat liggen. De meeste mensen zouden niet eens op tijd op hun werk komen. Denk je maar eens in. Hoe begin je fris en fruitig aan je werkdag als je wekker niet afgaat en je douche weigert? Zonder een kop koffie, zonder vervoer?

Vakmensen zijn overal. Zij houden de boel draaiende. Daarvoor verdienen ze waardering. Hoogste tijd dus voor een positief en krachtige manier om deze waardering te uiten met De Slimste Handen van Nederland! Een leuk initiatief van Project Crossover dat wij graag onder jullie aandacht brengen.

Met de Slimste Handen Awards eren we vakmensen. Want die werken net zo goed met hun hoofd als met hun handen. Ze zijn nieuwsgierig, kijken vooruit, blijven zichzelf ontwikkelen en delen kennis.

Maar we kunnen het niet zonder jullie hulp. Welke collega blinkt uit in vakmanschap? Welk team werkt het beste samen of is bezig met de meest innovatieve projecten? Welke monteur blijft onverstoorbaar vriendelijk en representatief, ook in stressvolle situaties? Dat willen we weten. Nomineer jouw collega of team, voor een plek op het podium via De slimste handen.

Het zou toch fantastisch zijn wanneer een van onze vakmensen op vrijdag 8 november een award in de wacht sleept!

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?