23 augustus 2019 1 min

Op vrijdag 18 oktober organiseert FME samen met de NVKL en een aantal andere branches de eerste editie van de Dag van de Gebouwde Omgeving en laat daar, samen met haar leden en de aangesloten branches, zien dat technologie bijdraagt aan een toekomstbestendige gebouwde omgeving.

Op een aantal thema’s wil FME samen met de leden en de branches in de gebouwde omgeving laten zien dat zij het verschil kunnen maken. Dat kan alleen door samen met elkaar op te trekken. Hoe we dit willen bereiken, wordt aangegeven in de visiepaper ‘Technologie voor een toekomstbestendige gebouwde omgeving’ die tijdens het event wordt gepresenteerd.

De FME Dag van de Gebouwde Omgeving wordt georganiseerd door FME en de branches binnen het  FME Cluster Gebouwde Omgeving: alle kennis en expertise zitten gebundeld onder het FME-dak. Samen houden deze partijen een pitch om uit te leggen wat de plannen zijn voor toekomstbestendig bouwen.

Deze bijeenkomst vindt plaats op 18 oktober van 13:30 tot 18:00 uur bij FME in Zoetermeer. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Exclusief voor FME-leden en leden van de organiserende branches.

Programma en aanmelden

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?