22 augustus 2019 1 min

In iedere werkomgeving komen confrontaties voor. Meestal komen mensen er onderling prima uit, maar zo niet, dan kan een confrontatie leiden tot een conflict en soms zelfs tot verzuim. Hoe u omgaat met een conflict kan een grote invloed hebben op de duur en het verloop. ArboNed organiseert een gratis, interactieve kennissessie ‘Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict’.

Data en locaties

Praktische tips en handige hulpmiddelen
Hoe kunt u arbeidsconflicten voorkomen? Hoe gaat u om met verzuim door conflicten? Wat kunnen de bedrijfsmaatschappelijk werker en bedrijfsarts voor u betekenen? Op deze en meer vragen krijgt u antwoord tijdens de kennissessie. Relevant, want:

30% van de ondervraagde werknemers geeft aan een conflict te hebben gehad met collega’s, leidinggevende of werkgever.
Bij tenminste 2,7% van verzuimmeldingen speelde een conflict. Dit verzuim duurde gemiddeld 69 dagen.
Als een conflict escaleert (niet meer werken of ziek worden), lopen de kosten gemiddeld op tot € 27.000.

Klik hier voor meer informatie en het programma per locatie.

Liever het online webinar kijken?
Vindt u het thema interessant, maar lukt het u niet een kennissessie te bezoeken, dan kunt u vanuit huis of werkplek het live webinar volgen op donderdag 26 september aanstaande van 12.00 tot 12.30 uur. U kunt het webinar ook op een ander moment terugkijken. Het voordeel van het live webinar is dat u via chat direct vragen kunt stellen aan de experts. Meld u hier aan voor het webinar.

Psychosociale arbeidsbelasting voorkomen, verzuim verlagen
Als dank voor het vertrouwen viert ArboNed het jubileum een heel jaar lang met haar klanten. Ieder kwartaal in 2019 staat een thema centraal. De kennissessie en het webinar sluiten aan bij het thema van het derde kwartaal van het jubileumjaar van ArboNed: het aanpakken van ongewenst gedrag, werkdruk en arbeidsconflicten binnen het mkb.

 

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?