26 juli 2019 1 min

Veilig en gezond werken begint met kennis. Kennis van de risico’s op de werkvloer en kennis van de manieren waarop u deze risico’s kunt verkleinen of voorkomen. Met de workshop RI&E bieden we u een stevige basis om veilig en gezond werken in de praktijk te realiseren. Dus aanmelden! Het kan nog steeds.

In de workshop RI&E gaat u aan de slag met zowel de basis- als de project-RI&E. Om de juiste veiligheidsmaatregelen in het bedrijf te kunnen nemen, is hierbij veel ruimte voor het stellen van vragen. De workshop start om 9.00 uur en wordt om 12.30 uur afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Locaties en aanmelden
De RI&E-workshop vindt plaats op de volgende data en locaties:

5 september – Van der Valk Assen – Speciaal voor leden van de VIB en NVKL
28 november – Van der Valk Amersfoort – Speciaal voor leden van de VIB en NVKL

Voorbereidingen voor de deelnemers
Neem zelf een laptop mee waarop u via WiFi kunt werken. Let daarbij op: oude laptops hebben soms een besturingssysteem dat niet krachtig genoeg meer is. Laptops die al even niet gebruikt zijn: zet die de dag van te voren even aan met internetverbinding zodat eventuele software-updates geladen worden. Als u dat niet doet, kan de computer gaan blokkeren op de workshopdag en dat is zonde van de tijd. Vergeet uw voedingskabel niet.

Zorg dat u een inlogaccount heeft voor de RI&E. Regel dit dus ruim van tevoren en zorg dat u de wachtwoorden bij u heeft. Test thuis of u kunt inloggen met de inloggegevens, zodat dit ook lukt op de workshopdag.

Lees de volledige nieuwsbrief van II Mens en Werk.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?