25 juli 2019 1 min

Wilt u graag binnen een paar jaar een gediplomeerde monteur koude- en klimaatsystemen aan het werk hebben? Dan moet u ze zelf “maken”. Begin nu met het opleiden van de startende monteur. Geef aan Opleidingscentrum GO° in Ede door dat u graag nu wilt werken aan uw personeelsbestand van de toekomst, en bereid bent een starter in dienst te nemen die bij u het vak gaat leren.

De nieuwe opleidingen starten op:

BBL niveau 2, monteur koude- en klimaatsystemen:
Week 37 start. Maandag 9 september
BBL niveau 2, monteur koude- en klimaatsystemen:
Week 40 start. Maandag 30 september
BBL niveau 3, servicemonteur koude- en klimaatsystemen:
Week 36 start. Maandag 2 september

Er hebben zich diverse leerlingen gemeld die nog geen leerbedrijf hebben. Of misschien heeft u zelf of een van uw medewerkers wellicht een bekende (van een bekende) die aan de opleiding zou willen beginnen om de koudetechniek in te stromen.

Opleidingscentrum GO° kent het unieke concept waarbij leerlingen zes keer per jaar een week op de best uitgeruste opleidingslocatie voor koudetechniek in Nederland zijn waar zij alle theorie- en praktijkvakken gedoceerd krijgen die bij de mbo opleiding horen die zij volgen. De andere weken in het jaar zijn zij gewoon bij u in de organisatie aan het werk (onder begeleiding van jullie eigen praktijkbegeleider).

Meer informatie
Opleidingscentrum GO°
T 088 – 020 64 19

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?