12 juli 2019 1 min

Op 26 juni vond de eerste editie van de Internationale Dag van de Koeling plaats. Internationale brancheorganisaties uit de HVAC-sector (heating, ventilation en air conditioning) hebben deze dag in het leven geroepen om het belang van koeling, airconditioning en warmtepompen te benadrukken. NVKL heeft middels een persbericht aandacht gevraagd voor het koeltechnische vak en het belang van onze vakmonteurs. Wij zijn de afgelopen tijd door onder andere het NOS en het RTL nieuws benaderd om ons verhaal te mogen doen.

Daarnaast hebben we op social media met leuke winacties onze koeltechnische monteurs in het zonnetje gezet. Op Facebook bereikte onze post ruim 8000 mensen. Daarnaast was er ook veel interactie (likes, reacties en mensen die de post deelden). Dit gebeurde maar liefst 454 keer! Ook op LinkedIn bereikten we bijna 200 mensen en kregen we 24 likes en 14 reacties. Op Twitter werd ons bericht ruim 7000 gelezen en likeden, reageerden of retweeten 27 mensen de post.

Directeur NVKL Henry Kruiper bij Nieuwsuur
Onze directeur Henry Kruiper werd onlangs gevraagd voor een item in Nieuwsuur. Hij ging in op de opwarming van de aarde, de gevolgen hiervan voor het klimaat en het belang van ons vak en koeltechnici. Naar verwachting zal de uitzending morgen of overmorgen op tv te zien zijn.

 

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?