11 juli 2019 1 min

Onze branche heeft te maken met grote tekorten aan personeel. Dat vraagt om open armen voor iedereen die wil werken in de techniek. Zij-instromers zijn dus zeer welkom. Een deel van deze groep heeft echter een andere culturele achtergrond, een andere voorgeschiedenis en/of komen uit een ander land. Hoe ga je hier als directeur, leidinggevende of HR-manager mee aan de slag? Om deze vraag te beantwoorden organiseert OTIB op 26 september in Nieuwegein de training ‘Krachtig communiceren met nieuwkomers!’. Wil jij het optimale rendement halen uit de zij-instromers in jouw organisatie? Wil je weten hoe slim communiceren je helpt méér uit je personeel te halen? Inzicht krijgen over je eigen vooroordelen én die van anderen? Dan mag je deze training niet missen!

Iedereen sterker
Tijdens de training, die speciaal bedoeld is voor leidinggevenden, directeuren en HR-managers, leer je hoe je miscommunicatie of de gevolgen van vooroordelen oplost zonder jezelf, de ander of je bedrijf tekort te doen. Sterker nog: van krachtige communicatie met nieuwe zij-instromers wordt het hele bedrijf sterker! Want als je je bewust bent van je eigen mening en inzichten en dat van anderen, dan voorkom je onbegrip. Of erger: pestgedrag, uitsluiting of het onnodige vertrek van medewerkers.

Wat kun je verwachten?

Een inspirerende en interactieve training van twee dagdelen over krachtig communiceren met zij-instromers met een andere culturele achtergrond, onder leiding van een ervaren trainer.
Actuele informatie en effectieve communicatietechnieken.
Kennis die je direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk.
Het leren van vaardigheden die je helpen leiding te geven aan medewerkers met een andere culturele achtergrond.

Aanmelden en meer informatie
Deze training is kosteloos. Je bent van harte welkom om je voor 19 september je aan te melden via deze link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de OTIB Servicedesk via 0800-8855885.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?