27 juni 2019 1 min

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan en wil je als Manager Techniek Veiligheid en Milieu een bijdrage leveren aan een sterke positionering van de koeltechnische sector?  Ben jij een specialist binnen de  installatiesector, of zelfs binnen de koeltechniek en ben jij een netwerker die beschikt over een politieke antenne, ondernemers begrijpt en graag opereert op het snijvlak van de politiek en het bedrijfsleven? Dan zijn FME en NVKL op zoek naar jou!

Ter ondersteuning van de NVKL (Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling) zijn wij op zoek naar een enthousiaste: Manager Techniek Veiligheid en Milieu NVKL

NVKL
De NVKL is de brancheorganisatie voor koudetechniek en luchtbehandeling. NVKL-leden zijn specialisten in klimaat- en koudetechniek en staan voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Ondernemingen uit de hele keten, zowel leveranciers als installatiebedrijven, adviesbureaus en onderwijsinstellingen, zijn bij de NVKL aangesloten.

De NVKL dient de (bedrijfs) economische belangen van haar leden en de  branche in de breedst mogelijke zin. Naast de meest actuele informatie in de sectoren koudetechniek en klimaatbeheersing, biedt de vereniging de leden advies en ondersteuning op allerlei vlakken, onder andere op het gebied van techniek, marketing en HR-zaken. Ook krijgen de leden hulp bij het behalen van de NVKL-erkenning, het keurmerk voor de installateurs binnen de NVKL.

Een andere belangrijke pijler van de NVKL is belangenbehartiging. NVKL heeft goede connecties met nationale en Europese overheden en belangenverenigingen en oefent invloed uit veranderingen in koeltechnische wetgeving. Met de toenemende belangstelling voor warmtepompen staan koudetechniek én de NVKL in het centrum van de energietransitie.

Lees hier het volledig profiel: Manager Techniek Veiligheid en Milieu NVKL

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?