16 mei 2019 1 min

Opleidingscentrum GO° biedt trainingen koudetechniek aan voor niet koudetechnici. Gedurende een dag worden de meest voorkomende componenten van een koudesysteem behandeld en leert u de basisprincipes waarop de koudetechniek berust, zodat u zich een voorstelling kunt maken waar de ander het over heeft indien hij of zij technische termen gebruikt. De training is bestemd voor personen die geen koudetechnische opleiding hebben gevolgd maar wel werken voor een koudetechnisch bedrijf zoals bijvoorbeeld receptionistes, administratief medewerkers of medewerkers op de afdeling planning. Na afloop van de training krijgen de deelnemers een certificaat.

Wat u tijdens de training leert
In een select groepje van maximaal 10 deelnemers toetst de trainer het kennisniveau van de deelnemers en vraagt wat iedereen aan het eind van de dag geleerd wil hebben. Zodra deze vragen zijn beantwoord, geeft de trainer meer informatie over onder andere een aantal veelvoorkomende termen, de geschiedenis van koudemiddelen en hoe een installatie in elkaar zit. De deelnemers gaan vervolgens zelf aan de slag met opdrachten en krijgen een tour door het opleidingscentrum.

Yoli Mejias Garcia en Astrid Peeters van Theeuwen Koeltechniek en Airconditioning namen in maart deel aan de training: “wij vonden de training erg interessant en leerzaam. We werken al een aantal jaren in de koudetechniek en horen elke dag veel technische termen voorbijkomen. Door deze training te hebben gevolgd, hebben we meer kennis van de diverse onderwerpen en kunnen we de klant beter bedienen. Daarnaast was de training ook gezellig met de trainer en andere deelnemers en is de heerlijke lunch ons ook bijgebleven!”

Inschrijven
De eerstvolgende training wordt op vrijdag 12 juli gehouden bij Opleidingscentrum GO° in Ede. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf u hier direct in.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?