Volgende week dinsdag is het zover: dan trappen we met onze paviljoenhouders de VSK-beurs in Utrecht af op het NVKL Paviljoen! De afgelopen maanden zijn we samen met een aantal lidbedrijven druk bezig geweest met de voorbereidingen hiervan. NVKL verzorgt bovenin hal 10 een paviljoen waarin je interactief beleeft wat koudetechniek inhoudt. Kom van 6 t/m 9 februari langs op onze stand (F.080) en onze omliggende leden en laat je informeren en inspireren over de nieuwste technieken en producten. Speciaal voor deze beurs hebben we een IJssjoelbak laten maken die een mooie plek op onze stand krijgt. Daag jij je collega’s uit voor een IJssjoelcompetitie? Daarnaast kun je iedere dag je kennis testen door mee te doen aan de Coole Quiz om 16:00. Bij beide activiteiten maak je kans op een leuke prijs! Breng een bezoek aan de beurs en ons paviljoen door je gratis te registreren via onze website.

NVKL Talks
Iedere dag organiseert NVKL van 11:30 tot 12:00 uur NVKL Talks op het paviljoen. Tijdens de talk gaat een NVKL-host in gesprek met een of meerdere sprekers in de vorm van een interview. Op de dinsdag kom je meer te weten over het uitvoeren van een effectieve RI&E. Op de woensdag ontmoet je de drie genomineerden (ACR Klimaat, IJskoud en Van Kempen Koudetechniek) van de NVKL Koeltrofee en leer je meer over hun innovatieve inzendingen. Op de donderdag word je bijgepraat over de koudemiddelentransitie en het leren en toetsen van F-gassen en natuurlijke koudemiddelen. Op vrijdag sluiten we de week af met een voorbereiding op het veilig werken met propaan. Neem iets voor 11:30 uur plaats op onze barkrukken in het paviljoen (hal 10, stand F080) en woon de talks bij.

Duurzaam Koelen en Verwarmen Route
NVKL organiseert dagelijks van 15:00 – 16:00 uur een Duurzaam Koelen en Verwarmen Route langs de lidbedrijven die aan het NVKL Paviljoen deelnemen. Tijdens de tour loop je in een groepje onder leiding van een NVKL-host langs een aantal paviljoenhouders. Laat je in een uur inspireren en meenemen in nieuwe technieken en (duurzame) innovaties. Interesse om een van de routes bij te wonen? Stuur dan een mailtje naar info@nvkl.nl en laat ons weten wanneer we je mogen verwelkomen. Dan houden wij je op weg naar de VSK-beurs op de hoogte. Meld je iets voor 15:00 uur bij de NVKL-balie op het NVKL Paviljoen (hal 10, stand F080).

Uitreiking NVKL Koeltrofee
De NVKL Koeltrofee wordt sinds 1989 -eens per 2 jaar- uitgereikt tijdens de VSK als blijk van erkenning en waardering voor de innovaties in de koudetechniek en klimaatbeheersing. Ook tijdens VSK 2024 wordt de NVKL Koeltrofee uitgereikt aan een onderneming die een bijzonder innovatief én goed praktisch toepasbaar product op de markt heeft gezet. De genomineerden van dit jaar zijn ACR Klimaat, IJskoud en Van Kempen Koudetechniek. Op woensdag 7 februari van 14:00 – 15:00 uur wordt uit handen van voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis de Koeltrofee uitgereikt aan de winnaar.

Alles weten over VSK 2024 en het NVKL Paviljoen? Ga dan naar nvkl.nl/vsk.