NVKL Paviljoen op VSK 2026

De Nederlandse installatiesector bevindt zich in de grootste transitiefase in haar geschiedenis. We staan voor de uitdaging om Nederland duurzamer te maken om zo de ambitieuze klimaatdoelstellingen te behalen. De installatiesector speelt daarin een cruciale, onmisbare rol.

Hoe zorg jij dat je als installatieprofessional bij blijft en klaar bent voor de toekomst, je op de hoogte bent van de nieuwste installatietechniek oplossingen en je vakkennis up-do-date houdt? Door een bezoek te brengen aan VSK, want VSK zet je op voorsprong!

NVKL is wederom aanwezig op de VSK-beurs en is met een aantal lidbedrijven te vinden op het NVKL Paviljoen in hal 11, stand C068. Op het paviljoen beleef je interactief wat koudetechniek inhoudt.

Deelnemers paviljoen

 

 • NVKL

  logo

NVKL Koeltrofee

De NVKL Koeltrofee wordt sinds 1989 -eens per 2 jaar- uitgereikt tijdens de VSK als blijk van erkenning en waardering voor de innovaties in de koudetechniek en klimaatbeheersing. De NVKL Koeltrofee is dé erkenning voor innovaties in de koeltechnische sector.

Ook tijdens VSK 2026 wordt de NVKL Koeltrofee uitgereikt aan een onderneming die een bijzonder innovatief én goed praktisch toepasbaar product op de markt heeft gezet.

Een onafhankelijke jury, onder leiding van Fons Pennartz (voorzitter NVKL-werkgroep KANS), beoordeelt de inzendingen, waar drie genomineerden uitkomen. Deze genomineerden worden die dag uitgenodigd om tijdens een NVKL Talk op het paviljoen hun innovatie toe te lichten. Later die middag zal de NVKL Koeltrofee door een bekende Nederlander worden uitgereikt.

Programma

De beurs is van 6 t/m 9 februari 2024 geopend van 09:30 tot 17:30 uur met op donderdag een avondopening tot 20:30 uur.

 • Dinsdag X februari

  Thema
  Titel + tijd
  Extra informatie
  Locatie
  Sprekers

 • Woensdag X februari

 • Donderdag X februari

 • Vrijdag X februari

? Hulp nodig?