Steeds meer NVKL-leden verzoeken ons een ordernummer op (contributie)facturen te vermelden. Voor een goede verwerking vragen wij je de gegevens tijdig bij ons aan te leveren, uiterlijk vóór 9 februari aanstaande. De bij ons bekende hoofdcontactpersoon heeft hier recent al een mail over gekregen.

Vermeld dan ook het aantal monteurs dat koeltechnische werkzaamheden verricht (installateurs) of het aantal buitendienstmedewerkers (leveranciers). De informatie kun je mailen naar info@nvkl.nl.

Contributie NVKL-lidmaatschap

De contributie voor 2024 is ten opzichte van 2023 met 4% verhoogd. De leden hebben met deze verhoging ingestemd tijdens de ledenvergadering op 7 december jongstleden. Wij streven ernaar de contributiefacturen in februari 2024 te versturen. Ook dit jaar is het weer mogelijk de contributie in 4 termijnen te voldoen: de eerste termijn 30 dagen na factuurdatum; de volgende drie om de 2 maanden, gerekend vanaf 1 juni. Als je daarvan gebruik wilt maken, geef dit dan ook aan per email naar info@nvkl.nl. Gelieve dan zélf de betalingen op de genoemde data in te plannen.