Graag attenderen wij u op een aantal interessante online workshops die de komende periode door Wij Techniek voor u worden georganiseerd.

Online workshop voor praktijkopleiders

Dit jaar organiseren wij samen met A+O Metalektro en OOM een aantal online workshops, speciaal voor jou als praktijkopleider! Op 19 november vindt de online workshop plaats ‘Maak jong talent fan van je bedrijf’.

Klik hier voor meer informatie of aanmelden

Sterk in je Werk online

Tijden veranderen en daarom organiseert Wij Techniek een innovatieve online workshop Sterk in je Werk. Niet anderhalf uur lang kijken, maar juist interactief bezig zijn met collega’s uit de branche.

Meld je snel aan voor de online workshop

Meer rendement uit ondernemen

De juiste kansen zien, de juiste keuzes maken, goed communiceren en het creëren van een organisatie die zo recht mogelijk op dat doel af gaat. Ben je een ondernemende vrouw en wil je meer rendement behalen binnen je bedrijf.

Meld je snel aan voor de online workshop

Huis van Sarah

Wat is jouw weg naar 2025? Hoe zie je jouw rol in 2040? Het nieuwe programma Huis van Sarah (een samenwerking tussen Wij Techniek en de TheaterMakers Radio Kootwijk) opent je ogen, stelt je vragen, en zet je aan het denken over jouw sleutelrol in het vormgeven van de toekomstbestendige samenleving. Op 24 november Inspyrium in Cuijk en op 1 december de Lasloods in Vlissingen.

Meer informatie en inschrijven

Webinar monteursdagen

In de interactieve webinars, gevuld met animaties, filmpjes en ander visueel hulpmateriaal, wordt je bewust gemaakt van de mogelijkheden in het kader van een leven lang leren.  Elk webinar start om 15.30 uur. Data: 11, 18 en 25 november en 2 december. Na deelname aan een webinar ontvang je van Wij Techniek een voucher van € 500,- die je kan inzetten om je verder te ontwikkelen.

Schrijf je in voor een webinar

Online workshop Inclusief Leiderschap

Bedrijven met meer diversiteit aan medewerkers zijn creatiever, slagvaardiger en hebben beter klantcontact. Inclusief leiderschap werkt dus! Maar waar begin je? En hoe ontwikkel je een leiderschapsstijl die hierbij past? Je leert het tijdens deze workshop.

Meld je snel aan voor de online workshop