Op dinsdag 3 mei organiseren we met verschillende partijen (NVKL, Vereniging Binnenklimaat, Opleidingscentrum GO˚, ROVC en Wij Techniek) een dag voor jonge vrouwen (16-26 jaar). Op deze dag laten wij hen kennismaken met onze technieken en zijn wij benieuwd hoe zij hier tegenaan kijken.

Het doel

We gaan op deze dag met deze groep in gesprek om te leren hoe we meer vrouwen voor onze branches kunnen werven. Lotte (ROVC) en Michelle (NVKL) zijn de moderators en zullen de gesprekken gaan leiden. Tijdens deze dag zijn wij benieuwd naar het beeld wat de meiden bij techniek hebben en wat zij denken dat je moet kunnen/kennen om in onze branche te werken. Daarnaast willen wij graag onze communicatiemiddelen voorleggen, om daar met een kritische blik naar te gaan kijken. Spreken wij de meiden met onze activiteiten aan? Welke social media kanalen moeten we gebruiken? Dit zijn vragen die tijdens deze dag aan bod zullen komen.

Wij zijn op zoek naar communicatiemiddelen

Mochten jullie advertenties, campagnes, wervingsactiviteiten of andere communicatiemiddelen tijdens deze dag willen voorleggen. Mail deze dan vóór 22 april door naar Michelle Hoogsteen (michelle@nvkl.nl).