NVKL organiseert in de maanden april en mei een zestal kringbijeenkomsten speciaal voor installatiebedrijven door het hele land. Ga met collega-ondernemers het gesprek aan en deel ervaringen en ideeën met elkaar. De kringbijeenkomsten vinden plaats bij diverse NVKL-lidbedrijven, waardoor je de mogelijkheid hebt om op bezoek te gaan bij een mede NVKL-lid in jouw regio. Op deze manier kun je kennis maken met een bedrijf in de buurt, netwerken met andere installatiebedrijven en het gesprek aangaan over belangrijke thema’s die op dit moment in de branche spelen.

Thema 2024: Implementatie F-gassenverordening en duurzame koudemiddelentransitie

De kringbijeenkomsten van dit jaar staan in het teken van de nieuwe F-gassenverordening. Deze verordening is sinds 11 maart van kracht in alle EU-lidstaten. Tijdens de kringen vertellen we je wat er staat te gebeuren en lichten we de product- en bijvulverboden toe. Daarnaast zal tijdens de bijeenkomsten gesproken worden over het (door)ontwikkelen en implementeren van een leer- en toetsprogramma om nieuwe en bestaande vakkrachten van de juiste kennis en vaardigheden te voorzien.

Programma

16:00 uur – Ontvangst met koffie/thee
16:30 uur – Presentatie & rondleiding gastbedrijf
17:15 uur – Discussie Implementatie F-gassenverordening
18:00 uur – Maaltijd verzorgd door gastbedrijf
18:45 uur – Discussie Duurzame koudemiddelentransitie
19:45 uur – Borrel
20:30 uur – Afsluiting

Locaties en aanmelden

De kringbijeenkomsten vinden dit jaar plaats bij 6 installatiebedrijven in regio’s door heel Nederland. Er is een maximum van 20 deelnemers per locatie, dus schijf je snel in via onderstaande knoppen voor de bijeenkomst bij jou in de buurt:

Dinsdag 2 april – Smith Holland in Spijkenisse

Aanmelden

Donderdag 11 april – Van den Brink in Kampen

Aanmelden

Woensdag 24 april – Assumburg in Uitgeest

Aanmelden

Donderdag 16 mei – BLR-Bimon in Montfoort

Aanmelden

Donderdag 23 mei – PCT Koudetechniek in Deurne

Aanmelden

Maandag 27 mei – Equans locatie in Roden

Aanmelden