Van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 september vindt het Henk en Fred event plaats in Expo Houten. Het event richt zich naast de elektromonteur nu ook op de W-installateur, met als bijpassend thema ‘Energietransitie in de praktijk’. Het event is bedoeld voor installatieprofessionals om de nieuwste innovaties en ontwikkelingen te ontdekken.

Kennissessies

Vanuit Opleidingscentrum GO° verzorgt Johan Seesink, trainer bij GO°, op 19 september twee kennissessies van 14:00 – 14:40 uur en van 17:00 – 17:40 uur over de top 10 meest gemaakte fouten bij het installeren en plaatsen van warmtepompen. NVKL geeft op 20 september twee kennissessies van 13:00 – 13:40 uur en van 16:00 – 16:40 uur over de herziening van de F-gassenverordening. Deze sessies worden door Zohar Tzur, NVKL-projectmanager Techniek, Veiligheid en Milieu, gegeven.

Bezoek de NVKL-stand

Naast het verzorgen van de kennissessies staan NVKL en GO° op de dagen dat zij presentaties geven ook met een stand op de beurs om installateurs verder te kunnen informeren. Je treft ons direct rechts na de ingang tussen stand 185 en stand 182. Hier kun je terecht voor al je vragen en delen wij handige hulpmiddelen uit.

Scoor jouw gratis ticket hier