Laan van de Ram 50
7324 BW, Apeldoorn
Fax: +31 (0) 55 527 77 70
KVK: 24271297

Informatie over Ambrava B.V.

Ambrava is dé specialist in klimaatbeheersing en levert producten en diensten die zorgen voor een comfortabel binnenklimaat. Ambrava is exclusief importeur/distributeur van kwalitatief hoogwaardige Samsung warmtepompen, airconditioners en ventilatiesystemen in de Benelux. Met ons uitgebreide, kwalitatief hoogwaardige assortiment bedienen wij rechtstreeks gecertificeerde installateurs, en hiermee indirect de zakelijke en particuliere markt.

Wij leveren een complete lijn Samsung klimaatsystemen, van single split en multi split, DVM warmtepompen tot warmteterugwinning– en airconditioningssystemen in een range van 1,7 tot 246 kW. Ook energie-efficiënte WTW balansventilatiesystemen behoren tot ons assortiment. Samsung heeft speciale aandacht voor het ontwikkelen van energiezuinige totaaloplossingen voor klimaatbeheersing. Zij maakt hierbij gebruik van de modernste technieken, zoals de gelijkstroom inverter.

De ontwikkeling van deze systemen is sinds 2000 in een stroomversnelling gekomen dankzij een enorme aandacht voor duurzaamheid op alle niveaus. Ambrava onderscheidt zich binnen haar marktsegment door de voortdurende zoektocht naar economische, ecologische en comfortabele oplossingen voor elk gebruikersprofiel. Dit doen wij voor diverse toepassingen, van woningen tot bedrijfspanden, van winkels, wellness centers, kantoren tot gezondheidscentra. Voor iedere situatie is er een juiste oplossing!

Uw partner op klimaatgebied
Naast leverancier is Ambrava met Samsung systemen een volwaardig partner op klimaatbeheersingsgebied, voor zowel installateurs, adviseurs, projectleiders. Wij zijn continu bezig een zichtbare toegevoegde waarde te leveren bij onze producten en bieden te allen tijde serviceverlening in de vorm van technische- en commerciële ondersteuning. Door onze ruime voorraad productonderdelen en systemen zijn wij in staat binnen 24 uur aan uw vraag te voldoen. Bovendien heeft Ambrava een uitgebreid programma aan producttrainingen, dat zij kosteloos aanbiedt aan erkende installateurs en adviseurs. Samen met ons kunt u uw binnenklimaat optimaal benutten en genieten van het maximale comfort!

Type bedrijf

  • Leverancier

Certificeringen

  • PED

Specialisaties

  • Systemen

NVKL-erkenning in 2 minuten

? Hulp nodig?