Sparringspartners

NVKL is op zoek naar ervaren mensen die werkzaam zijn (geweest) in onze sector koudetechniek en klimaatbeheersing. Met de nieuwe ‘NVKL Coachingsessies’ willen we stimuleren dat de expertise van ervaren krachten niet verloren gaat, maar overgedragen wordt naar een nieuwe generatie.

De NVKL Coachingsessie houdt in dat een directeur/eigenaar van een lidbedrijf, die behoefte heeft aan een sparringspartner op een bepaald gebied, via NVKL aan een sparringspartner gekoppeld wordt die hier ervaring mee heeft. Het gaat hierbij niet om het geven van advies maar om het delen van kennis en ervaringen. Als je aan het hoofd van een onderneming staat en keuzes moet makenkan het waardevol zijn om te sparren met iemand die met dezelfde ontwikkeling is bezig geweest. Dat is waar de NVKL Coachingsessies om gaan.

Expertise

Als coach geef je aan voor welke expertise je benaderd kunt worden. Op verzoek van een lidbedrijf wordt er op basis van de behoefte een coach geselecteerd. Er volgt een voorgesprek om de hulpvraag te bespreken en te bekijken of er een match is. Een coachingtraject bestaat uit maximaal 10 gesprekken. Een coach ontvangt hier een vergoeding voor vanuit NVKL. Voor een lidbedrijf is dit traject kosteloos.

Wij zoeken jou!

Om de coachingsessies op te zetten zoeken wij (voormalig) directeuren/eigenaren/managers van NVKL-lidbedrijven met ruime kennis en ervaring binnen de koeltechniek, die dit graag willen delen met vakbroeders. Specifiek gaat het om de volgende gebieden: bedrijfsvoering, wet- en regelgeving, kwaliteitszaken, HR-thema’s, koude- en klimaattechnische inhoudelijke zaken, opzetten van een bedrijf, projectmanagement, automatisering, marketing en strategie, opvolging, overname, verkoop, data- en marktinformatie en sales.

Geïnteresseerd? Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over het coachingtraject, stuur dan een mail naar info@nvkl.nl, dan nemen wij contact op om de sessies verder toe te lichten.

Ter voorbereiding krijg je een training aangeboden en komt er een naslagwerk beschikbaar die je kunt gebruiken voorafgaande aan een coachingsessie. Uiteraard tekenen zowel het lidbedrijf als de coach een geheimhoudingsverklaring over hetgeen besproken wordt.

? Hulp nodig?