17 maart 2023 1 min

Op dinsdag 14 maart waren we met 9 vrouwen op bezoek bij de beurs Duurzaam Verwarmd. Tijdens deze middag bezochten we diverse stands van NVKL-leden.

Verschillende stands

Na een warme ontvangst en presentatie van Coolmark over hun nieuwste type warmtepomp vertrokken we naar Viessman die ons meer vertelde over hun producten met onder andere thuisaccu’s en een design buitenunit. Na een presentatie van NVKL-collega Zohar Tzur op het Warmte363-plein waarin hij uitleg gaf over ontwikkelingen rondom de F-gassenverordening gingen we verder richting de Technische Unie. Daar kregen we onder andere meer te zien van hun programma om warmteverliesberekeningen te maken.

Door naar Energy Storage NL, dit is een andere vereniging binnen FME, die zich bezig houdt met opslag van energie. We kregen een inkijkje in de mogelijkheden rondom warmteopslag en welke ontwikkelingen er qua innovaties en wetgeving gaande zijn. Het laatste bezoek was aan Stulz waar ook het thema warmtepompen centraal stond en hun innovatie op dit gebied. We sloten af met bitterballen bij Coolmark en een positief gevoel over deze middag, met een mooie combinatie van kennis opdoen en gezelligheid. Hartelijk dank aan alle standhouders!

”Het was een leerzame middag en het verrast me dat er steeds meer vrouwen in de koeltechniek aanwezig zijn. Dank aan NVKL en haar inzet om de vrouwen in de techniek zichtbaar te maken, krijgt de “mannenwereld” een nieuwe en positieve wending”.

Meer informatie

Wil je geïnformeerd worden over de volgende ‘Vrouwen in de koudetechniek’ bijeenkomsten? Mail dan naar info@nvkl.nl en we houden je op de hoogte.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?