14 april 2022 1 min

Op zondag 10 april heeft Verbrugge Koeltechniek meegedaan aan Techtown Boekel. In Boekel openden verschillende technische bedrijven haar deuren voor belangstellenden, die open staan voor een toekomst in de techniek.
Techtown Boekel
Techtown Boekel wordt jaarlijks georganiseerd door technische bedrijven, om te laten zien hoe mooi en veelzijdig de wereld van techniek is. Iedereen met interesse in techniek kan die dag een kijkje nemen in de keuken van verschillende technische bedrijven. Er is van alles te zien en te beleven voor zowel voor jong als oud. Maar het voornaamste doel is om de jeugd te enthousiasmeren voor techniek! Dus veel deelnemende bedrijven bieden dan ook stageplaatsen, afstudeerstages en leer-werkplekken aan.

Verbrugge Koeltechniek heeft de demo-units, de kies voor koeltechniek banner en de VR-brillen van NVKL geleend om op deze dag te kunnen gebruiken. “Het bleek maar weer dat koeltechniek niet echt bekend is bij het publiek en dat mensen niet echt in de gaten hebben wat koeltechniek allemaal inhoudt”, aldus Elke Verbrugge. Maar gelukkig heeft Verbrugge op deze dag weer een hele mooie bijdrage kunnen leveren aan weer iets meer bekendheid aan onze mooie branche.

https://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2022/04/Techtown-Boekel-2022-NVKL-demo-225×300.jpghttps://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2022/04/Techtown-Boekel-2022-NVKL-jeugd-bl.-300×226.jpghttps://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2022/04/Techtown-Boekel-2022-NVKL-vr-300×246.jpg

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?