4 februari 2022 1 min

Als NVKL-lid kun je tegen een aantrekkelijk tarief deelnemen aan de VSK-beurs in mei 2022, namelijk op het NVKL paviljoen! Het NVKL paviljoen is rondom de NVKL stand gesitueerd waardoor bezoekers rondom NVKL activiteiten direct de stands kunnen bezoeken. Er is nog één plek beschikbaar, wil je hier gebruik van maken? Neem dan snel contact op met ons op!

Deze leden zijn al te vinden op het NVKL Paviljoen: Air@work, A-Gas Rapid Recovery, Bitzer, Delta Technics, ECR-Nederland, Gasco, Icefish, Keyter Intarcon, Greenpoint en Western Airconditioning.
25ste editie van de VSK
Samen met de Jaarbeurs werken we aan een vakbeurs die inspireert en ingaat op thema’s als: energiebesparing, CO2-reductie, kwaliteit & veiligheid, digitalisering en binnenklimaat. Het NVKL paviljoen is nagenoeg uitverkocht en ook het activiteitenprogramma is in grote lijnen gereed.

Naast de uitreiking van de Koeltrofee verzorgt NVKL in samenwerking met de paviljoenhouders dagelijks een Duurzaam-Koelen-Route en een Klimaat-Quiz. Ook het onderwijs-thema zal een dag lang centraal staan. Begin april komt Jaarbeurs met de bezoekerscampagne, vanaf dat moment is het complete inhoudelijke programma bekend.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?