15 mei 2019 1 min

Heeft u personeel in dienst? Dan bent u verplicht om een actuele Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) op te stellen. Dat is onderdeel van de Arbowet. Maar wat is een RI&E en hoe stelt u deze op? En misschien nog belangrijker, wat levert preventie u als werkgever op? Ontdek het tijdens de gratis kennissessie ‘Werken aan preventie met de RI&E, hoe doe je dat?’ van arbodienst ArboNed. Hier krijgt u handvatten om binnen uw bedrijf te werken aan preventie en zo verzuim te verlagen. U kunt de sessie in de maand juni op verschillende locaties bijwonen.

Klik hier voor data en locaties

Maak kans op ‘Mijn preventie-expert’ ter waarde van € 1.175
Al 25 jaar maakt ArboNed bedrijven in Nederland gezonder en vitaler. En wie jarig is, trakteert! Tijdens de kennissessie maakt u kans op een hele dag advies van een arbo-professional bij u op de zaak: ‘Mijn preventie-expert’!

Liever het online webinar kijken?
Vindt u het thema interessant, maar lukt het u niet een kennissessie te bezoeken, dan kunt u vanuit huis of werkplek een live webinar volgen op dinsdag 25 juni aanstaande van 12.00 tot 12.45 uur. U kunt het webinar ook op een ander moment terugkijken. Het voordeel van het live webinar is dat u via chat direct vragen kunt stellen aan experts.

Aanmelden webinar

 

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?