14 april 2019 1 min

Op 24 april organiseren de NVKL en opleidingscentrum GO twee masterclasses, speciaal gericht op monteurs en management. Wilt u zich verder verdiepen in de techniek en onderhoud van een warmtepomp? Kies dan voor de masterclass voor monteurs. Wilt u in één avond antwoord op de vraag: werken met de warmtepomp, wat betekent dat voor mijn bedrijf? Kies dan voor de masterclass warmtepompen voor management!

Masterclass voor monteurs
Warmtepompen zitten vol met (slimme) technieken, maar deze blijken in de praktijk minder eenvoudig toepasbaar te zijn dan vooraf gedacht. Sommige technieken zijn praktijkrijp, andere hebben nog slagen te maken. Tijdens de masterclass warmtepompen krijgt u in één avond praktisch toepasbare kennis op het gebied van warmtepompen van de beste experts uit de branche. De masterclass is geschikt voor voor de beginnend warmtepompmonteur die zich wil verdiepen in het brede opleidingspatroon van warmtepompsystemen. Na het volgen van de masterclass heeft u een goede basis gelegd om u verder te ontwikkelen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen.

Masterclass voor management
Warmtepompen bevatten koudemiddelen en daaraan is strikte regelgeving verbonden. Voordat u met warmtepompen aan de slag kunt gaan, is het essentieel om hier kennis van te nemen. Niet alleen op persoonsniveau, maar ook op bedrijfsniveau gelden certificeringseisen. Tijdens de masterclass warmtepompen krijgt u in één avond praktisch toepasbare kennis op het gebied van warmtepompen van de beste experts uit de branche. De masterclass is geschikt voor directie en management van installatiebedrijven waar men van plan is om warmtepompen te gaan installeren en/of te onderhouden. Na het volgen van de masterclass heeft u zicht op de wet- en regelgeving in de koudetechnische branche, zodat u kan beginnen om uwbedrijf klaar te maken voor de warmtepomp.

Klik hier voor meer informatie over de masterclasses en om u aan te melden.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?