24 augustus 2018 1 min

Afgelopen 9 juli is er bij de TVVL te Woerden getekend voor het nieuwe seizoen post HBO door Ing. John Lens, directeur TVVL, en Frank van der Heijden, voorzitter post HBO koudetechniek. Zij hebben elkaar de hand geschud om de samenwerking opnieuw te bekrachtigen. De opleiding start op 1 oktober 2018 en heeft een duur van 18 maanden.

TVVL is een belangrijke kennispartner in de in de technologie sector. Zij denken na over oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Het sterk innovatieve en uitdagende karakter van de post HBO Koudetechniek opleiding sluit hier naadloos bij aan.

Van der Heijden: “Koudetechniek is een essentieel onderdeel van niet alleen de voedsel voorziening in de wereld maar ook op medisch vlak en op het gebied van comfort, productieprocessen en wetenschap. Daarom vinden wij het zo ontzettend belangrijk dat wij jonge professionals een plek kunnen bieden waar zij niet alleen intellectueel worden uitgedaagd, maar waar zij ook na afronding van deze opleiding vakkennis hebben opgedaan waar onze maatschappij zo om zit te springen. Met deze doelstelling in ons hoofd hebben wij de eerdere samenwerking met de TVVL als zeer prettig ervaren en wij zijn dan ook verheugd dat er weer is getekend voor de duur van een nieuwe opleidingsperiode.”

Inschrijven voor de opleiding kan via de website http://www.opleidingkoude.nl.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?