24 augustus 2018 1 min

Contact met onze leden is voor NVKL erg belangrijk. Daarvoor hebben we verschillende kanalen, denk aan de tweewekelijkse nieuwsbrief, onze helpdesk en natuurlijk bijeenkomsten zoals de kring- en regiobijeenkomsten. Maar bezoeken op locatie bij onze leden geeft ons de mogelijkheid om aan u duidelijk te maken wat NVKL voor u kan betekenen en het geeft ons een kijkje in de keuken bij u.

Wij doen op verzoek ledenbezoeken, vooral ter voorbereiding van NVKL-/ F-gassen audits en we hebben ook veel positieve reacties gehad op onze “NVKL –lang niet gezien”-mailing die wij in juni hebben verstuurd. Gespreksonderwerpen in deze bezoeken waren onder meer; hoe ga je om met kalibraties, wat moet ik op orde hebben voor de BRL100, welke wijzingen in wet- en regelgeving komen eraan, hoe behartigt NVKL onze belangen, hoe worden monteurs opgeleid en wat heb je van de NVKL nodig.

Positief om terug te horen is dat onze leden het NVKL-lidmaatschap als een onderscheidend kwaliteitslabel ervaren en dat de door ons geboden ondersteuning gewaardeerd wordt. De input die we krijgen, gebruiken we om onze dienstverlening te verbeteren en uw belangen te behartigen ten aanzien van wet- en regelgeving. Mocht u interesse hebben in zo’n bezoek, laat het dan weten door te reageren via info@nvkl.nl. Vermeld in deze reactie alstublieft het onderwerp waarin u interesse in hebt, te weten: techniek/wetgeving/communicatie/onderwijs/diensten NVKL. Dan bellen wij u zo snel mogelijk voor een afspraak.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?