28 juni 2018 1 min

NVKL werkt samen met EIT Climate-KIC in actie tegen klimaatverandering. Door het initiatief ‘Building Market Briefs’ (BMB) van EIT Climate-KIC te ondersteunen, creëren we nieuwe zakelijke kansen en dragen we tegelijkertijd bij tot CO2-reductie in de bouwsector

Versterk uw toekomstige onderneming
Het initiatief Building Market Briefs (BMB) is gericht op het verzamelen en genereren van inzichten in de bouwsector om klimaatvriendelijke investeringen en schaalvergroting te bevorderen. Het resultaat zal een diepgaand marktonderzoek zijn in de vorm van rapporten en een online tool. Naast het dienen van een groter doel, het aanpakken van de klimaatverandering, nemen we deel aan dit initiatief in het belang van onze leden. Dit initiatief zal leiden tot nieuwe zakelijke kansen, potentiële besparingen, betere besluitvorming over projecten en nieuwe klanten / partners.

Doe mee met het BMB-initiatief
Aangezien uw mening ertoe doet, vragen wij u om deel te nemen aan deze korte vragenlijst (10-15 minuten). U ontvangt een gratis exemplaar van het rapport wanneer het wordt gepubliceerd. Het Nederlandse BMB-rapport zal in de loop van 2018 gereed zijn en zal via NVKL worden verspreid.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?