Sinds de start van de Coolest Job actie 2023/2024 hebben wij al vele creatieve en uitdagende inzendingen binnen gehad, en daar is NVKL heel blij mee! Met onze actie vragen we namelijk aandacht voor de koelmonteurs in onze branche. Benieuwd naar de inzendingen? Ga naar www.nvkl.nl/coolestjob en stem op jouw favoriete foto.

Deadlines

Meedoen kan t/m vrijdag 16 februari en stemmen kan t/m woensdag 21 februari. Op woensdag 28 februari maken we de winnaar bekend. Ga naar www.nvkl.nl/coolestjob, maak een foto en upload deze op de pagina. Zorg na plaatsing dat je de foto deelt met collega’s en vrienden om zoveel mogelijk stemmen te krijgen.

Prijzen

Met het meedoen aan onze actie maak je kans op drie prijzen in drie categorieën. De vakjury beoordeelt de inzendingen en kiest de winnaars. De meest enthousiaste foto wordt beloond met een ijsmachine voor het bereiden van roomijs, sorbetijs of softijs. De mooiste foto (deze wordt gekozen door de vakjury uit de vijf foto’s met de meeste stemmen) ontvangt een lichtgevende Cool Bar voor in de tuin of op het balkon. Tot slot ontvangt de winnaar van de meest originele foto een SnowWorld giftcard voor twee uur skiën of snowboarden inclusief materiaal voor twee personen.