‘De workshop Design Thinking geeft je bewustwording dat het soms beter is om te vertragen om later te kunnen versnellen! Wederom een nuttige workshop voor persoonlijke ontwikkeling en direct toepasbaar binnen je bedrijf’. Dit is de ervaring van één van de deelnemers die aanwezig was bij de NVKL-ontbijtsessie Design Thinking op vrijdag 10 maart jl.

Design Thinking

In de workshop gingen we aan de slag met de methode Design Thinking waarmee je innovaties of complexe problemen kunt aanpakken. Aan de hand van een opdracht ervoeren we zelf in welke valkuilen je vaak stapt en op welke manier je tot betere, creatievere en gefundeerde oplossingen komt. De deelnemers ervoeren het als een zeer inspirerende sessie; ‘elk lidbedrijf, groot of klein, had hier zeker wat aan kunnen hebben binnen zijn of haar bedrijfsvoering’. De opkomst had hoger gemogen maar dat deed niks af aan de inhoud en toepasbaarheid van de training.

Ontbijtsessie 26 mei

De volgende ontbijtsessie staat gepland op vrijdag 26 mei. Zet deze datum alvast in de agenda. Om met de woorden van één van de deelnemers te spreken: ‘Een mooie ochtendworkshop met 2 voordelen, prachtige informatieverschaffing voor je bedrijf en je hebt nog een hele dag voor je!’. We zien je graag bij een volgende ontbijtsessie!