Op 1 december maakten wij bij NVKL al een start met aandacht voor sterk werkgeverschap voor onze leden. Vele leden hebben de FME scan STERK-werkgeverschap ingevuld. Wil je echt aan de slag met dit thema, dan bevelen wij het STERK-event op 20 april aan.

STERK werkgeverschap

Op donderdagmiddag 20 april organiseert FME het STERK-event, ook toegankelijk voor NVKL-leden, waarin we ingaan op de uitdagingen die de krapte op de arbeidsmarkt met zich meeneemt. Hoe bied je deze het hoofd met je HR-beleid? Hoe zorg je dat je ook je blik op de toekomst houdt? Hoe zorg je dat je als werkgever aantrekkelijk wordt en blijft en geef je ruimte aan talent?

Na deze middag heb je nieuwe inzichten en ideeën om de volgende stap te zetten met STERK-werkgeverschap in jouw bedrijf.

STERK-werkgeverschap staat voor Samenwerking, Talentontwikkeling, Erkenning, Ruimte en Kracht. Vijf belangrijke knoppen waaraan je kunt draaien om aantrekkelijker te worden als werkgever. Doe de krachtmeting en krijg direct concrete tips en handvatten om met STERK-werkgeverschap aan de slag te gaan.

Ga naar de website van FME, bekijk het programma en meld je aan.