Van 17 t/m 19 september vindt de Henk en Fred Elektro- & Klimaatbeurs plaats in Expo Houten. Dit is dé beurs waar je alles vindt over schakelmateriaal, (brand)veiligheid, verlichting, maar ook over warmtepompen, infraroodverwarming en batterijopslag. Op de beurs is van alles te zien, doen en beleven. Naast de stands van de ruim 80 deelnemende bedrijven wordt de beursvloer onder andere gevuld met lezingen, kennissessies en workshops. Sinds vorig jaar richt de beurs zich ook op het segment klimaat. Daarmee is het voor NVKL-leden een interessante beurs geworden om als exposant aan deel te nemen.

Beursaanbieding voor leden

NVKL-leden kunnen profiteren van een speciale beurskorting van 10% wanneer zij zich inschrijven als exposant. Hierbij is keuze uit twee pakketten, namelijk het stand type Fred (15m2) en het stand type Henk (24m2). In een pakket zitten de achterwand incl. bedrukking, sta-tafels en barkrukken, standverlichting, een stroompunt, lunch, parkeren, een afsluitbare berging en een standschoonmaak. Hiermee wordt je ook veel punten volledig ontzorgd.

Meer informatie

Wil je meer weten over deelname aan de beurs? Raadpleeg dan onderstaande buttons of neem direct contact op met Matthea Kiemeney via matthea@henkenfred.nl.

Meer informatie en plattegrond
Tarieven en inschrijfformulier