Een gezonde werkomgeving begint met veilig werken. Daarom organiseert ArboTechniek ook in 2020 de Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken in de installatie- en isolatiebranche. Zo blijft uw kennis over gezond veilig werken actueel, kunt u meteen aan de slag met nóg veiliger en gezonder te werken en mag u een bezoek van de Inspectie SZW met vertrouwen tegemoet zien.

Wat kunt u verwachten?

Een Praktijkdag Veilig en Gezond werken is een inspirerende en interactieve bijeenkomst die in heel Nederland wordt georganiseerd. Door deel te nemen aan verschillende modules, begeleid door professionele deskundigen, wordt u bijgepraat over actuele wet- en regelgeving. Bovendien geven zij u de praktische handvatten om de veiligheid op de werkvloer te vergroten. Tijdens de Praktijkdag Veilig en Gezond Werken kunt u daarnaast ervaringen uitwisselen met concullega’s en doet u actuele kennis en inspiratie op om direct met veilig en gezond werken aan de slag te gaan.

ArboTechniek organiseert de Praktijkdagen zowel voor middenkader en management (M&M) als voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden (MUL) de Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken met speciaal toegespitste programma’s.

Kijk voor meer informatie, actuele data en aanmeldmogelijkheden op de website van ArboTechniek.