Wij Techniek is het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. Wij Techniek werkt aan de ontwikkeling van álle mensen in de technische installatiebranche. WT zet zich in voor inhoudelijk actueel en aantrekkelijk beroepsonderwijs. Maar ook voor het verhogen van de instroom in (installatie)technische (vervolg)opleidingen: van voortgezet onderwijs tot en met wetenschappelijk onderwijs.

Beroepsonderwijs

De technische installatiebranche staat voor tal van maatschappelijke uitdagingen: van energietransitie tot veilig wonen. Beroepsonderwijs vervult hierin een sleutelrol. Wij Techniek praat, denkt, en doet vooral op verschillende niveaus mee aan het optimaliseren van technisch beroepsonderwijs. We ontwikkelen ondersteunende instrumenten voor het onderwijs. Van regioprofielen tot BPV-instrumenten en certificaten voor het mbo. Van LOB-lessen tot keuzevakken in het vmbo. Van AD-trajecten tot minors in het hbo.

Nieuwsbrief Onderwijs

Ben je werkzaam in het onderwijs, of vanuit het bedrijfsleven betrokken bij het werven en opleiden van nieuwe medewerkers voor onze branche? Dan blijf je via deze nieuwsbrief op de hoogte. Je kunt hier de eerste nieuwsbrief Onderwijs lezen.

Benieuwd naar meer? Abonneer je dan hier op de nieuwsbrief van Wij Techniek. Zo blijf je op de hoogte over relevante ontwikkelingen in, met en voor het voortgezet onderwijs, mbo, hbo en wo. Je ontvangt de nieuwsbrief zo’n 3 keer per jaar.