De regiobijeenkomsten staan voor de deur! Na deze vorig jaar online georganiseerd te hebben, zijn wij blij om u dit najaar fysiek te mogen begroeten. Zien wij u in uw regio?

Volledig op de hoogte

Net zoals de voorgaande jaren wordt u tijdens de regiobijeenkomst volledig geïnformeerd op het gebied van techniek, arbeidsmarkt en wet- en regelgeving. Daarbij is het mogelijk om vragen te stellen. De bijeenkomsten vinden vier keer in verschillende regio’s plaats. Mocht een andere datum u beter schikken, bent u ook van harte welkom om deel te nemen in een andere regio.

Programma

17:30 – NVKL diner
19:00 – Algemene update NVKL
19:15 – Inhoudelijke sessie
20:00 – Koffiepauze
20:15 – Vervolg inhoudelijke sessie
21:00 – Borrel

Binnenkort ontvangt u meer informatie over de onderwerpen die tijdens deze editie centraal staan.

Aanmelden

Kies via de onderstaande buttons de locatie naar keuze. U ontvangt tijdig voor de bijeenkomst een bevestiging in uw mailbox.

Geldige QR-code

De regiobijeenkomsten worden volgens de richtlijnen van het RIVM georganiseerd. Deelname kan daarom alleen op vertoon van een geldige QR-code. We zijn genoodzaakt deze aan de deur te controleren. Dank voor uw begrip.

Meer informatie?

Heeft u inhoudelijke vragen over de regiobijeenkomsten? Neem dan contact op met ons op. We zien u graag op één van de regiobijeenkomsten!