Het derde nummer van het Centraal Register Techniek (CRT) Magazine is uit! In dit nummer vertelt directeur Marcel van Lieshout over het afgelopen jaar dat vooral in het teken stond van professionalisering en opschaling. Zo heeft het CRT onder andere hun ISO certificaten behaald en is de software generiek gemaakt. Daarnaast heeft CRT hun website en producten in een nieuw jasje gestoken, waardoor de look and feel veel frisser is en de user interface is verbeterd. Volgens Marcel zijn ze klaar om een bredere markt te betreden.

Uitgelicht

In het magazine lees je onder andere een terugblik van de inspirerende themadag, waarbij professionals uit de technische installatiebranche afgelopen najaar bijeen kwamen om met elkaar te discussiëren, van elkaar te leren en ideeën uit te wisselen over de toekomst van vakmanschap in de sector. NVKL-directeur Coen van de Sande onderstreepte tijdens de bijeenkomst de noodzaak om vakmensen te laten groeien in hun vak, vooral gezien de uitdagingen waarmee de sector wordt geconfronteerd. De gehele terugblik lees je op pagina’s 6 t/m 8.

De NVKL-directeur komt op pagina 22 terug met een blog over de herziening van de F-gassenverordening, waarbij hij pleit voor het opleiden, training en instrueren van mensen in onze sector om de veiligheid te kunnen waarborgen. Voor vakmensen wordt het een must om aan te kunnen tonen dat ze gecertificeerd zijn om te mogen werken met alternatieve koudemiddelen. Hierin is een cruciale rol voor het CRT weggelegd.

Lees hier het CRT Magazine