Als ondernemer heb je genoeg redenen om energie te besparen en te verduurzamen. Je draagt niet alleen bij aan het behoud van onze aarde, maar een lager energieverbruik betekent ook lagere kosten. Via het online platform deb.nl krijg je als ondernemer inzicht in welke maatregelen je kunt treffen om energie te besparen en je bedrijf duurzamer te maken.

Informatieplicht energiebesparing

Nederland moet net als alle andere Europese landen energiebesparende maatregelen nemen om klimaatdoelen te behalen. Om die reden werd de energiebesparingsplicht in het leven geroepen. Inmiddels is die regeling getransformeerd in de informatieplicht energiebesparing (per 1 juli 2019).

Webinar

Na een half uur weet je hoe je eenvoudig voldoet aan de informatieplicht energiebesparing. DEB helpt je daarbij. Op deb.nl wordt je in drie stappen begeleid door het proces dat zorgt dat je voldoet aan de informatieplicht.

Let op: voor het rapporteren van de informatieplicht energiebesparing is de deadline 1 december 2023. Reden om je snel aan te melden! Deelname aan het webinar en het gebruik van DEB is overigens geheel kosteloos. Dus meld je aan, dan weet je wat kan en wat moet.

Het webinar wordt gegeven op meerdere data:

Of ga naar de website.