Op vrijdagochtend 19 april van 09:00 – 12:00 uur organiseren we speciaal voor fabrikanten en leveranciers een bijeenkomst bij lidbedrijf Itho Daalderop in Schiedam. Tijdens deze bijeenkomst duiken we in de PED-wetgeving voor koelinstallaties en warmtepompen. Uiteraard krijg je ook een update over andere wetgeving, met name de nieuwe F-gassenverordening die sinds 11 maart van kracht is.

De PED vereist dat een fabrikant zorgt voor een veilige ingebruikname van een installatie (samenstel). Dit is van belang voor iedereen die werkt met koelinstallaties en warmtepompen. Naast een inhoudelijke toelichting over de regels en de verplichte documentatie (het technisch constructie dossier), gaan we in gesprek over jouw rol en wat je moet doen om klanten goed te informeren over deze regels. Zo zorg je ervoor dat wat je levert veilig en betrouwbaar is.

Mocht je vooraf vragen hebben of bepaalde onderwerpen tijdens de bijeenkomst willen bespreken, laat dit ons dan weten via miranda.groot@nvkl.nl. We kijken uit naar je komst!

Je kunt je hier aanmelden