Volgend jaar is het zover: van 6 t/m 9 februari vindt de VSK-beurs in de Jaarbeurs in Utrecht plaats. NVKL is met haar leden van de partij en niet zonder reden. We staan namelijk voor de uitdaging om Nederland duurzamer te maken om zo de ambitieuze klimaatdoelstellingen te behalen. De installatiesector speelt daarin een cruciale, onmisbare rol. Want hoe zorg een installatieprofessional dat hij of zij bijblijft en klaar is voor de toekomst, op de hoogte is van de nieuwste installatietechniek oplossingen en de vakkennis up-do-date houdt? Door een bezoek te brengen aan VSK en het NVKL Paviljoen!

Ontdek alle deelnemers

NVKL Paviljoen

NVKL is wederom aanwezig op de VSK-beurs en is met een groot aantal lidbedrijven te vinden op het NVKL Paviljoen in hal 10, stand F080. Op het paviljoen beleef je interactief wat koudetechniek inhoudt. Iedere dag heeft een ander thema. Zo staat de dinsdag in het teken van kwaliteit en veiligheid, draait de woensdag om inspiratie en innovatie, is het thema van donderdag onderwijs en arbeidsmarkt en sluiten we de beurs op vrijdag af met een monteursdag. Daag jouw collega’s uit tijdens een potje ijssjoelen, doe praktische kennis op tijdens een van onze NVKL Talks, neem een kijkje in de techniek met onze VR-brillen en kijkglas en doe mee aan onze Duurzaam Koelen en Verwarmen Route én Coole Quiz. Kortom, op ons paviljoen is er genoeg te beleven!

Bekijk alle activiteiten

NVKL Talks

Iedere dag organiseert NVKL van 11:30 tot 12:00 uur NVKL Talks. Tijdens de talk gaat een NVKL host in gesprek met een of meerdere sprekers in de vorm van een interview. Op de dinsdag kom je via arbo-adviseur Barry Sikkens van ArboTechniek meer te weten over het uitvoeren van een effectieve RI&E. Op de woensdag ontmoet je de drie genomineerden van de NVKL Koeltrofee en leer je meer over hun innovatieve inzendingen. Op de donderdag word je bijgepraat over de koudemiddelentransitie en het leren en toetsen van F-gassen en natuurlijke koudemiddelen. Op vrijdag sluiten we de week af met een voorbereiding op het veilig werken met propaan.

NVKL Koeltrofee

De NVKL Koeltrofee wordt sinds 1989 -eens per 2 jaar- uitgereikt tijdens de VSK als blijk van erkenning en waardering voor de innovaties in de koudetechniek en klimaatbeheersing. De NVKL Koeltrofee is dé erkenning voor innovaties in de koeltechnische sector. Ook tijdens VSK 2024 wordt de NVKL Koeltrofee uitgereikt aan een onderneming die een bijzonder innovatief én goed praktisch toepasbaar product op de markt heeft gezet. Tot en met vrijdag 8 december is het mogelijk om een innovatief product of dienst in te dienen via www.nvkl.nl/koeltrofee. Halverwege januari worden de drie genomineerden bekendgemaakt. Tijdens de VSK op woensdag 7 februari van 14:00 – 15:00 uur wordt door voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis de winnaar uitgeroepen.

High Tea Vrouwen in de Koudetechniek

Tijdens VSK 2022 organiseerde NVKL voor het eerst een ochtendprogramma speciaal voor vrouwen in de koudetechniek. Ook dit jaar zet NVKL alle vrouwen in de (koude)techniek in het zonnetje en organiseert op dinsdag 6 februari van 13:00 – 15:00 uur een High Tea op het NVKL Paviljoen. Naast het netwerken met collega’s in de branche wordt ook een rondleiding langs de paviljoenhouders verzorgd. Aanmelden voor deze activiteit kan vanaf volgende week. Vrouwen die de vorige editie deelnamen aan het vrouwen ochtendprogramma op de VSK ontvangen volgende week een persoonlijke uitnodiging.

Alles weten over VSK 2024 en het NVKL Paviljoen? Ga dan naar www.nvkl.nl/vsk.