De afgelopen weken konden koelmonteurs meedoen aan onze jaarlijkse Coolest Job fotowedstrijd! Door het insturen van een foto, het delen ervan op de eigen kanalen en het optrommelen van collega’s en vrienden om op de inzending te stemmen, maakten deelnemers kans op mooie prijzen. NVKL heeft uit de inzendingen drie winnaars gekozen:

  • De winnaar in de categorie ‘Meest enthousiaste foto’ is: Twan Aarts van PCT Koudetechniek! Hij ontvangt een ijsmachine voor het maken van roomijs, sorbetijs en softijs.
  • In de categorie ‘Mooiste foto’ werd de vakjury uitgedaagd om een keuze te maken uit de vijf foto’s met de meeste stemmen. Jan-Pieter van Grootel van SCM Ref ging er uiteindelijk met de lichtgevende Cool Bar voor in de tuin of op het balkon vandoor! Heerlijk om deze zomer je drankjes in te koelen.
  • Erwin Roosenboom van LE System mag de prijs voor ‘Meest originele foto’ in ontvangst nemen. Hij mag binnenkort twee uur skiën of snowboarden bij SnowWorld voor twee personen incl. materiaal.

Wij bedanken alle kandidaten voor hun deelname aan de Coolest Job fotowedstrijd. Door deel te nemen aan de actie hebben jullie laten zien hoe gaaf, afwisselend en uitdagend het vak koelmonteur is! Mensen die geïnteresseerd zijn in het vak koudetechniek kunnen terecht op kiesvoorkoudetechniek.nl. Van harte gefeliciteerd en veel plezier met de gewonnen prijzen.