Logo Seamark Reefer Service B.V.
Hormuzstraat 50
3199 KW, Maasvlakte Rotterdam
KVK: 24410948

Informatie over Seamark Reefer Service B.V.

Betrokken servicespecialist

Onderhoud en reparaties aan koelcontainers vragen om specialisten. Die vindt u bij Seamark Reefer Services.  Met onze jarenlange ervaring en deskundige Technici zijn uw reefers bij ons in vertrouwde handen.

Seamark Reefer Services is één van de grootste onafhankelijke reefer-servicebedrijven van Europa. Onze klanten stellen hun vertrouwen in ons vanwege onze betrokkenheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit. Wij zijn actief in Nederland en België en onderhouden en repareren meer dan 80.000 reefercontainers per jaar. Onze goed opgeleide en deskundige onderhoudstechnici staan 24/7 voor u klaar.

Op maat gesneden onderhoud

Wij onderhouden en repareren reeferapparatuur van alle grote koelcontainerfabrikanten. Daarbij volgen wij nauwgezet de kwaliteitsrichtlijnen van klanten en fabrikanten en leveren wij op maat gesneden technisch onderhoud aan koelcontainers en generatoren. Wij beschikken over een goed gesorteerd magazijn en hebben veel onderdelen op voorraad. Daardoor kunnen we onze klanten snel van dienst zijn.

Compleet dienstpakket

Als onafhankelijk mobiel reeferservicebedrijf hebben we toegang tot alle grote depots en terminals in Nederland en België. Reparaties voeren we uit op locatie of in onze 600m2 grote werkplaats. Met ons complete dienstenpakket zijn wij de ideale servicepartner voor reefercontainers, generatoren en ship kit(s) management.

Seamark Reefer Services is een onderdeel van de Kramer Group.

NVKL-erkenning

  • Erkend specialist Koudetechniek

Type bedrijf

  • Installateur Koudetechniek

Certificeringen

  • F-gassen (BRL100)

Specialisaties

  • Particulieren
  • Wegtransport en containerkoeling

NVKL-erkenning in 2 minuten

? Hulp nodig?