advies & ondersteuninig

U bent lid van de NVKL en dat biedt veel voordelen. Naast de meest actuele informatie in de sectoren koudetechniek en klimaatbeheersing, biedt de vereniging de leden advies en ondersteuning op allerlei vlakken.

wet & regelgeving

We bieden informatie op het gebied van relevante wet- en regelgeving voor de sector koeltechniek en klimaatbeheersing. Specifieke documenten, producten, factsheets en veel gestelde vragen zijn alleen inzichtelijk voor leden.

Naar Wet– en regelgeving

innovatie

De koel- en koudetechnische sector is continu in beweging en innovaties volgen elkaar in steeds hoger tempo op. De projectgroep KANS volgt ontwikkelingen en innovaties op de voet en informeert NVKL-leden hierover aan de hand van visiedocumenten.

Naar Innovatie

marktinformatie

NVKL-leden hebben exclusief toegang tot marktinformatie die de vereniging heeft over de sectoren koudetechniek en klimaatbeheersing. NVKL voert onder andere zelf onderzoek uit, jaarlijks wordt er een Peiling Trends gehouden.

Naar Marktinformatie

marketing & promotie

De NVKL voert diverse campagnes om de NVKL-erkende installateurs bekend te maken onder een breed publiek. We zijn er trots op dat NVKL-installateurs staan voor kwaliteit en professionaliteit en blijven dit continu in de markt zetten op verschillende manieren. Zelf kunt u gebruik maken van alle promotiemiddelen die de NVKL u biedt.

Naar Marketing & promotie

personeelszaken & cao

De NVKL biedt leden gratis hulpmiddelen aan op het gebied van personeelszaken en personeelsbeleid. Daarnaast is er informatie beschikbaar over arbeidsongeschiktheid, ARBO, pensioenen en de geldende cao’s in onze sector.

Naar Personeelszaken & cao

juridische ondersteuning

U kunt bij ons terecht voor eerstelijns juridische hulp. Is uw vraag niet gelijk te beantwoorden dan kunt u tegen voordelig tarief terecht bij FME, de koepelorganisatie waar NVKL gehuisvest is. U kunt uw vragen stellen via de online helpdesk.

Naar Juridische zaken

ledenkortingen

De NVKL en verzekeringsdienst Aon hebben voor de gehele branche een aantrekkelijk verzekeringspakket samengesteld. Als NVKL-lid kunt u profiteren van scherpe premies, uitstekende dekkingen en goede service. Via het programma Members’ Benefits en Employees Benefits bieden tientallen bedrijven hun diensten aan tegen aanzienlijke kortingen, die mogelijk zijn door de gezamenlijke inkoop. NVKL is hierbij aangesloten zodat u kunt profiteren van deze kortingen.

Naar Ledenkortingen

downloads, producten & apps

Kijk hier voor een volledig overzicht van alle producten en diensten die de NVKL heeft ontwikkeld

Naar het Producten & diensten overzicht

helpdesk

Downloads & producten

De NVKL heeft een aantal tools ontwikkeld die voor alle leden te gebruiken zijn. Klik hier voor het volledige overzicht.

Vind een NVKL-lid

Op zoek naar een erkend installateur of leverancier? Zoek per categorie of bij u in de buurt. Ga naar onze bedrijvengids.