25 mei 2022 1 min

Tijdens de voorjaarsbijeenkomst van AREA werd vooral de herziening van de F-gassenverordening besproken. Tevens werd tijdens de ledenvergadering de directeur van de NVKL, Coen van de Sande, gekozen tot voorzitter van AREA.
Ledenbijeenkomst AREA
Tweemaal per jaar is er een ledenbijeenkomst van AREA, de Europese koepelorganisatie voor installateurs in de koude- en klimaattechniek. Na twee jaar corona was deze weer ‘live’, deze keer georganiseerd door de Griekse vereniging in Athene. De twee dagen in Athene draaiden vooral om de herziening van de F-gassenverordening. Daarnaast is ook besproken waar we de nadruk op willen leggen in de communicatie naar de overheden in de verschillende landen en het Europees Parlement. Tevens is gesproken over de arbeidsmarkt binnen onze sector, opleidingen en nieuwe technische normen.
Nieuwe voorzitter
Naast die besprekingen was er ook een algemene ledenvergadering, waar NVKL-directeur Coen van de Sande voor de komende twee jaar is gekozen tot voorzitter van AREA. Coen is namens de NVKL al langer dan tien jaar actief binnen AREA. De komende twee jaren gaat er veel gebeuren binnen ons vakgebied. Met Coen als nieuwe voorzitter zal AREA de belangen van de koude- en klimaatsector in deze belangrijke periode duidelijker dan ooit laten horen in Brussel.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?